Uunipuuroon ei riisi sovi, pelkkä ohra on ainoa oikea. Ja pyh aprikoosit ym. säilykkeet, kun monella kotona ja ainakin kaupoissa on aina tuoreita hedelmiä, joita kannattaa paloitella puuron sekaan muhimaan paiston ajaksi. Homogenoimaton täysmaito on oikea neste puurolle. Kaikkein parasta puurosta tulee, kun laittaa yön ajaksi kannen alle 50 asteen uuniin, mutta jos iltapuuron haluaa tehdä, kannattaa esikypsytettyjäkin suurimoita jonkin aikaa turvottaa ennen uuniin laittoa, silloin riittää paistoajaksi 1½ tuntia.
Tästä tulee aivan ihanaa puuroa. Olen itse syönyt usein riisipuuroa, mutta tämä puuro on tosi hyvää...
Meitä on kaksi 62v ja 74v ja syön itse joskus puuroa lounaalla ja päivällisellä mukana hedelmiä ja vihanneksia.