Kokeile pizzan täytteenä tonnikalaa, sipulia, minitomaatteja, paprikaa ja juustoa!

Mikäli haluat pizzoihin oikein rapean pohjan, käytä paistaessa kiviarinaa.

Ainekset 4 annosta

Itse tehtyä pizzapohjaa
dl
valmista pizzakastiketta
2-3
dl
juustoraastetta
1
prk
tonnikalaa (185 g)
1-2
sipulia
6-10
kirsikkatomaattia
1
suippopaprika
pizzamaustetta
Pinnalle:
rucolan lehtiä

Ohje

  1. Valmista pizzapohja ohjeen mukaan. 

  2. Laita kiviarina 250-asteiseen uuniin kuumenemaan.

  3. Kauli taikina yhdeksi isoksi pizzaksi tai tee useampi pienempi pizza.

  4. Levitä pizzakastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Levitä päälle tonnikala. Leikkaa kuorittu sipuli renkaiksi, viipaloi kirsikkatomaatit sekä suippopaprikat. Levitä täytteet juustoraasteen päälle.

  5. Ripottele lopuksi pinnalle pizzamaustetta ja paista kiviarinalla 250 asteessa n. 10 min. Viimeistele rucolalla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.