Herkulliset pepperonipizzat maistuvat varmasti kaikille!

Ainekset 4 annosta

Itse tehtyä pizzapohjaa
2-3
dl
Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa
n. 200
g
mozzarellaraastetta
100
g
pepperoni-makkaraa
n. 10
kirsikka- tai miniluumutomaattia

Ohje

  1. Valmista pizzapohja ohjeen mukaan. 
  2. Kaulitse pizzataikina yhdeksi isoksi pizzaksi tai tee pienempiä annospizzoja.
  3. Laita pizzapohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.
  4. Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.
  5. Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.
  6. Kypsennä 225–250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.