Haettu sivustolta 22.11.2024 Täysjyväpastasalaatti Täysjyväpastasalaatti Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 20 min kananmunaton laktoositon R
Riki Sorsa, Christina Aaltio ja Arja Elina Laine kokkasivat pastasalaattia I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta. Ainekset 4 annosta annosta 4 dl Myllyn Paras Pikku Sydänpastaa 300 g kalkkunaleikkelettä 100 g fenkolia (tai miedommin kesäkurpitsaa) 2 avokadoa (+ sitruunamehua) 200 g kirsikkatomaatteja 200 g salaatti-, feta- tai raejuustoa 1 ruukku vihreää salaattia Kastike: ½ dl sitruunamehua ½ dl avokado- tai rypsiöljyä 1 rkl juoksevaa hunajaa 1 tl rouhittua mustapippuria ½ tl suolaa Ohje Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kalkkunaleikkele, fenkoli ja avokadot (sivele avokadoviipaleille sitruunamehua tummumisen estämiseksi). Pilko tomaatit. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Fetamakaronisalaatti Kuva Kalkkunasalaatti Kuva Broccoli-maapähkinäsalaatti Salaatit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua