Riki Sorsa, Christina Aaltio ja Arja Elina Laine kokkasivat pastasalaattia I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

Ainekset 4 annosta annosta

300
g
kalkkunaleikkelettä
100
g
fenkolia (tai miedommin kesäkurpitsaa)
2
avokadoa (+ sitruunamehua)
200
g
kirsikkatomaatteja
200
g
salaatti-, feta- tai raejuustoa
1
ruukku vihreää salaattia
Kastike:
½
dl
sitruunamehua
½
dl
avokado- tai rypsiöljyä
1
rkl
juoksevaa hunajaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
  2. Suikaloi kalkkunaleikkele, fenkoli ja avokadot (sivele avokadoviipaleille sitruunamehua tummumisen estämiseksi).
  3. Pilko tomaatit. Sekoita salaatin ainekset keskenään.
  4. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.