Haettu sivustolta 21.11.2024 Syyssadon piirakka Syyssadon piirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 25 min Kokonaisaika 1 h 5 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Tämä resepti on osa kasvis-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki ruokakassin reseptit tästä linkistä. Ainekset 6-8:lle annosta 1 Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikina Täyte: 4 porkkanaa pala lanttua 1 palsternakka 1 sipuli 2 rkl öljyä suolaa, rouhittua mustapippuria ½ ruukku persiljaa Liemi: 200 g tuorejuustoa 1 dl ruokakermaa 4 kananmunaa Ohje Painele sulanut piirakkataikina vuokaan ø 27–29 cm. Raasta kuoritut juurekset karkeaksi, silppua sipuli. Kuullota kasvikset pehmeiksi öljytilkassa laakeassa paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla ja silppua persilja joukkoon. Levitä haaleaksi jäähtynyt täyte piirakkapohjan päälle. Sekoita tuorejuusto, ruokakerma ja kananmunat, kaada seos täytteen päälle. Paista uunissa 180 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä. Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Paras sienipiirakka tuorejuustolla Kuva Kaalipiirakka kahdella pohjalla Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 26.9.2018 - 14:32 Tein eilen tämän piirakan, ainoa ero oli, että laitoin siihen vähän suppilovahveroita, jotka sunnuntaina löysimme. Piirakkaa oli todella hyvää, tätä teen usein jatkossakin. Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Anonymous kirjoitti 26.9.2018 - 14:32 Tein eilen tämän piirakan, ainoa ero oli, että laitoin siihen vähän suppilovahveroita, jotka sunnuntaina löysimme. Piirakkaa oli todella hyvää, tätä teen usein jatkossakin. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro