Cannellonit vaativat niiden täyttämisen vaivan, mutta kun sen oppii, niin se käy melko nopeasti, esim. veitsen kärjellä, pikkulusikalla tai pursottaen.

Sieniksi sopivat muutkin kuin suppilovahverot.

Mikäli et pidä sienistä, tee täyte vaikka porkkanasta ja paprikasta tai punajuuresta ja sinihomejuustosta.

Ainekset 4:lle annosta

Suppilovahvero-täyte:
1
l
suppilovahveroita
1-2
rkl
voita
1
sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
200
g
kantarellituorejuustoa (2 rasiaa)
1
rkl
sieni- tai riistafondia
1-2
rkl
punaista pestoa
½
tl
mustapippuria
1
rkl
kirveliä
1
rkl
oreganoa
Päälle:
dl
kolmen juuston kermaa (1 tlk)
1
tlk
tomaattimurskaa (valkosipulilla, 400 g)
100
g
parmesaanilastuja

Ohje

  1. Valmista täyte. Paista sieniä ja sipulisilppua hetki pannulla voissa. Lisää tuorejuusto ja mausta mieleiseksi.
  2. Työnnä täyte cannelloni-putkien sisään veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket ja lado 1-2 kerrokseksi laakealle ja voidellulle uunivuoalle. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele parmesaanilastut.
  3. Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20 - 30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa. Herkullista tarjottavaa hyvän viinin ja ystävien kera.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.