Cannellonit vaativat niiden täyttämisen vaivan, mutta kun sen oppii, niin se käy melko nopeasti, esim. veitsen kärjellä, pikkulusikalla tai pursottaen.
Sieniksi sopivat muutkin kuin suppilovahverot.
Mikäli et pidä sienistä, tee täyte vaikka porkkanasta ja paprikasta tai punajuuresta ja sinihomejuustosta.
Valmista täyte. Paista sieniä ja sipulisilppua hetki pannulla voissa. Lisää tuorejuusto ja mausta mieleiseksi.
Työnnä täyte cannelloni-putkien sisään veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket ja lado 1-2 kerrokseksi laakealle ja voidellulle uunivuoalle. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele parmesaanilastut.
Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20 - 30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa. Herkullista tarjottavaa hyvän viinin ja ystävien kera.