Myllyn Paras on tuonut markkinoille Karamellilettujauho -seoksen. Valmista ihanat räiskäleet ja tarjoa omien suosikkitäytteiden kanssa. Valmista näillä täytteillä, kun haluat nauttia jotain superherkkua.

Ainekset 8 annosta

8 isoa räiskälettä
6
dl
maitoa tai vettä
(1 kananmuna)
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Pinnalle:
200
g
pähkinäsuklaalevitettä
8
marenkia
1-2
dl
minivaahtokarkkeja
(mansikoita)
2
dl
kondensoitua maitoa

Ohje

  1. Laita kulhoon karamellilettujauhot.
  2. Lisää maito tai vesi ja halutessasi kananmuna. Sekoita ja anna taikinan turvota mielellään 30 minuuttia.
  3. Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa isoiksi räiskäleiksi.
  4. Levitä pähkinäsuklaalevitettä räiskäleiden päälle ja ripottele pinnalle murustettua marenkia ja minivaahtokarkkeja.
  5. Käännä rullalle tai neljään osaan.
  6. Valuta päälle kondensoitua maitoa.
  7. Tarjoa heti!

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.