Ota Wienertaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Levitä ne työlaudalle vieretysten.
Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan siten, että saat neliön mallisia taikinalevyjä. Ota jokainen kulma ulkosyrjästä ja nosta keskelle taikinalevyä. Voit valita haluatko laittaa pehmeän suklaakeksin aluksi taikinalevyneliön keskelle vai vasta sitten kun reunat on käännetty keskelle.
Anna kohota noin puoli tuntia ja voitele sitten kananmunalla.
Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes wienerit ovat kauniin värisiä.
Valmista sillä välin kreemi. Sekoita vaniljakreemijauhe ja maito keskenään ja anna vetäytyä hetki, kunnes jähmettyy. Vaahdota kuohukerma ja sekoita kreemin joukkoon.
Pursota tai lusikoi kreemi-kermavaahto wienereiden pinnalle. Halkaise pehmeät suklaakeksit ja asettele puolikas kreemikeon päälle.
Kommentteja ja keskustelua