Kiepsauta Wienertaikinasta maistuvat solmuviinerit ja täytä marjaisalla rahkalla sekä koristele tuoreilla mustikoilla, vadelmilla ja mansikoilla. 

Ainekset 10 kpl annosta

1
kananmuna
1
prk
kuningatarrahkaa
tuoreita marjoja: mustikoita, vadelmia, mansikoita
Koristeluun:
tomusokeria

Ohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Kauli taikinalevyjä pituussuunnassa ohuemmiksi ja jaa taikinalevy pituussuunnassa kahtia, jolloin saat kaksi pitkää taikina nauhaa. 

  3. Kierritä taikinanauhaa kierteelle ja muotoile nauha kahdeksikon tai S-kirjaimen muotoon.

  4. Anna koota liinan alla n. 4050 min. 

  5. Voitele kohonneet viinerisolmut kevyesti kananmunalla ja lusikoi tai pursota solmujen päihin kuningatarrahkaa.

  6. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

  7. Asettele viinerin päälle tuoreita mustikoita, vadelmia sekä viipaloituja mansikoita.

  8. Viimeistele halutessasi tomusokerilla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.