Haettu sivustolta 12.2.2025 Kuningatarviinerit Kuningatarviinerit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 1 h 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Kiepsauta Voitaikinasta maistuvat solmuviinerit ja täytä marjaisalla rahkalla sekä koristele tuoreilla mustikoilla, vadelmilla ja mansikoilla. Ainekset 10 annosta 1 pkt Myllyn Paras Voitaikina (500 g) 1 kananmuna 1 prk kuningatarrahkaa tuoreita marjoja: mustikoita, vadelmia, mansikoita Koristeluun: tomusokeria Ohje Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa noin 15 min. Kauli taikinalevyjä pituussuunnassa ohuemmiksi ja jaa taikinalevy pituussuunnassa kahtia, jolloin saat kaksi pitkää taikina nauhaa. Kieritä taikinanauhaa kierteelle ja muotoile nauha kahdeksikon tai S-kirjaimen muotoon. Anna koota liinan alla n. 40–50 min. Voitele kohonneet viinerisolmut kevyesti kananmunalla ja lusikoi tai pursota solmujen päihin kuningatarrahkaa. Paista uunissa 225 °C n. 12–15 min. Asettele viinerin päälle tuoreita mustikoita, vadelmia sekä viipaloituja mansikoita. Viimeistele halutessasi tomusokerilla. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Omenakampaviinerit Kuva Helpot vaniljaviinerit Kuva Kuningatarpiirakka Pullat ja wienerit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Croissantit marjarahkatäytteellä Vaaleanpunaiset mansikkaleivokset Mansikkaneliöt Maailman parhaat mokkapalat
Kommentteja ja keskustelua