Suklainen pihlajanmarjakakku on oiva päätöskakku satokauden loppuun.
Eri pihlajissa marjan makeus vaihtelee, testaa eri puiden marjoja mikäli haluat enemmän makeutta kuin kirpeyttä. Osassa pihlajia marjan maku muistuttaa enemmän karpalon makua kuin toisissa. Varmista myös että et kerää marjoja liian lähellä tietä kasvavista puista.
Mikäli pihlajanmarjoja ei enää löydy, sopivat satokauden itse säilötyt marjat, esim. puolukat tai karpalot hyvin tähän reseptiin.
Onko kiire saada suklainen herkku tarjolle? Jos aikaa on vähän, mutta suklaahammasta kolottaa tai vieraat ovat jo matkalla, kannattaa kokeilla nopeasti valmistuvaa, maukasta mutakakkua tai klassista suklaakakkua.
Reseptin alla on video, jossa ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen, ruokatoimittaja Christina Aaltio ja Arja Elina Laine leipoivat tämän suklaatäytekakun I love me -messuilla lokakuussa 2013.
Kommentteja ja keskustelua