Kuka voisi vastustaa suklaakakkua? Tämä kakku valmistuu helposti ja vähistä raaka-aineista. Banaanin sijaan voit laittaa kakun väliin myös muita hedelmiä. Leivo kakkupohja halutessasi jo edellisenä päivänä ja täytä muutama tunti ennen tarjoilua.
Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon sokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Voitele halkaisijaltaan 24-25 cm kakkuvuoka voilla tai margariinilla ja jauhota korppujauhoilla.
Laita taikina vuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta.
Kumoa kakku ja anna jäähtyä. Leikkaa kakku kahteen tai kolmeen kerrokseen. Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla.
Paloittele maitosuklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita sulanut suklaa kermavaahdon joukkoon ja käännä tasaiseksi.
Viipaloi banaanit.
Levitä kermaa kakun väleihin ja laita kermakerroksen päälle banaaniviipaleita.
Kuorruta kakku suklaakermavaahdolla ja raasta päälle halutessasi suklaata.
Kommentteja ja keskustelua