Sulata kauramurotaikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise ne veitsellä kahtia ja pyöritä taikinapalat palloiksi. Kauli palloista ympyrän muotoiset, ison ruokalautasen kokoiset kakkupohjat. Voit jättää reunat rennon röpöliäisiksi tai leikata pyöreän muodon ruokalautasta apuna käyttäen.
Paista kakkupohjia 200-asteisessa uunissa n. 7-10 min ja jäähdytä hyvin.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää vaahdon sekaan vaniljakreemi ja sitruunarahka. Sekoita hyvin.
Kokoa kakku. Laita ensimmäinen kakkulevy tarjoiluastialle ja kostuta se hyvin mehulla. Laita päälle neljäsosa kinuskikastikkeesta, täytevaahdosta, mansikoista ja banaaneista.
Nosta toinen kakkulevy päälle ja täytä kinuskikastikkeella, täytevaahdolla, mansikoilla ja banaaneilla. Tee samoin seuraavalle kerrokselle.
Nosta neljäs kakkulevy päälle. Levitä päälle kinuskikastiketta ja täytevaahtoa (voit myös pursottaa täytevaahdon, mikäli haluat huolitellumman lopputuloksen).
Koristele kakun pinta marjoilla, hedelmillä ja sitruunamelissanlehdillä.
Kommentteja ja keskustelua