Täysjyväspagetti on hyvä ruoka kuntoilupäivälle.

Tonnikalastakin saa kauniin keväisen kastikkeen, kun lisää siihen värikkäitä vihanneksia. Käytä veteen säilöttyä tonnikalaa, jolloin vältät turhaa rasvaisuutta kastikkeessa.

Muista syödä ruoan kanssa myös värikkäitä vihanneksia: tomaattia, parsaa, paprikaa...

Ainekset 4:lle annosta

Kastike:
2
sipulia
(4-5
valkosipulinkynttä)
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
2-3
tlk
tonnikalaa nesteineen (300-450 g)
1
rkl
basilikaa
1
tl
mustapippuria tai sitruunapippuria
1
tl
mineraalisuolaa
1
ps
värikästä pakastevihannessekoitusta (n. 300 g)
100-200
g
pippurista kevyttuorejuustoa
Lisäksi:

Ohje

  1. Kuullota sipulit pannulla, lisää muut ainekset joukkoon. Anna kiehahtaa ja kypsyä sen ajan, kun keität Sportti Täysjyväspagetin kypsäksi (10 min). 
  2. Lisää kastike valutetun spagetin joukkoon tai tarjoile erikseen.

VINKKI: Saat vaihtelua kastikkeeseen käyttämällä siihen erimakuisia tuorejuustoja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.