• Sportti Täysjyväspagetti on täysjyvä durumvehnästä valmistettu runsaskuituinen spagetti, joka on väriltään tumman täysjyvämakaronin väristä spagettia. Se on runsaskuituinen vaihtoehto perinteiselle spagetille (kuitua 7 %).
  • Lapsiperheille järkevä ruoka koulun ja työpäivän jälkeen.
  • Alä lisää kastikkeeseen aina turhaan voita ja kermaa.

Ainekset noin 4:lle annosta

Kastike:
400
g
paistijauhelihaa
1
sipulinippu varsineen tai 2-3 sipulia tai 200 g pakastesipulikuutioita
4-5
murskattua valkosipulinkynttä
1
rkl
liha- tai riistafondia
½
tl
paprikajauhetta
1
tl
mustapippurirouhetta
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
4
dl
vettä
3
rkl
maissijauhoja
ripaus oreganoa tai basilikaa
Lisäksi:

Ohje

  1. Kypsennä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista kastike sillä aikaa.

  2. Paahda jauheliha ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut aineet ja nestettä tarpeen mukaan, anna kypsyä hetki. Suurusta lopuksi kastike maissijauhoilla, jotka on sekoitettu tilkkaan vettä, ja mausta oreganolla tai basilikalla. 

  3. Sekoita kastike juuri keitetyn Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagetin joukkoon tai tarjoile erikseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.