Tämä Sieni-pekonipasta yhdistää pekonin suolaisuuden ja sienten syvän maun, luoden herkullisen tasapainon. Käytä kantarelleja, suppilovahveroita, torvisieniä tai muita saatavilla olevia sieniä. Purjosipuli ja kesäkurpitsa lisäävät pastaan raikkautta, kun taas mustapippuri ja kermainen kastike tuovat täyteläisyyttä.

Tarjoile sienipasta Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagetin kanssa, ja viimeistele annos tuoreella kirvelillä tai persiljalla sekä halutessasi juustoraasteella. Tämä resepti on erinomainen arjen ateria, joka on täynnä makua!

Ainekset 3:lle annosta

1
pkt pekonia
15
cm
purjosipulia
200
g
kantarelleja, suppilovahveroita, torvisieniä tai muita sieniä
150
g
kesäkurpitsaa (½)
1
tl
mustapippuria myllystä
2
dl
(mustapippuri)kermaa
2-3
rkl
silputtua tuoretta kirveliä tai persiljaa
(juustoraastetta)

Ohje

  1. Viipaloi pekoni ja purjosipuli. Laita ne paistumaan pannulle. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin halki ja leikkaa edelleen suikaleiksi ja puhdista sienet. Lisää ne pannuun. Jatka paistamista hetken aikaa.
  2. Mausta mustapippurilla ja lisää kermaa tai mustapippurikermaa nesteeksi. Anna kiehahtaa ja ripottele sekaan kirveli tai persilja.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike kuuman, valutetun pasta päälle ja tarjoa halutessa lisäksi juustoraastetta. 
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.