Haettu sivustolta 22.11.2024 Savuporopiirakka homejuustolla Savuporopiirakka homejuustolla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 10 arviota Anna arviosi 4 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 1 h laktoositon R
Homejuustolla höystetty savuporopiirakka on juhlava ja upean makuinen tarjottava. Suolaiseen leivontaan kehitetty Myllyn Paras -piirakkataikina nopeuttaa valmistusta ja pian keittiössäsi tuoksuukin jo taivaalliselta. Ainekset 10:lle annosta 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen Täyte: 150 g kylmäsavustettua pororouhetta 100 g miniluumutomaatteja 150 g sinihomejuustomurua 1 hienonnettu valkosipulinkynsi 2 rkl hienonnettua tuoretta salviaa 4 dl kermaa 3 munaa mustapippuria myllystä Ohje Ota piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön noin 30-60 minuuttia ennen paistamista. Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 26 cm. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle kylmäsavustettua pororouhetta, puolitettuja miniluumutomaatteja ja sinihomejuustomurua. Ripottele pinnalle vielä hienonnettua valkosipulia ja salviaa. Laita kerma kulhoon, riko joukkoon munat ja mausta mustapippurilla. Sekoita ja kaada piirastäytteiden päälle. Paista piirakkaa 200-asteessa keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia. Tarjoa savuporopiirakka sellaisenaan tai raikkaan salaatin seurana. Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Rukiinen punajuuri-sinihomejuustopiirakka Kuva Pekoni-sienipiirakka Kuva Kanapiiras Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 4.11.2020 - 14:45 Tuntuu herkulliselta,aion itse tehä piirakkapohjan.jouluksi Vastaa Anonymous kirjoitti 28.11.2018 - 20:59 Todella hyvää! Kaveriksi sopi loistavasti Cantaloupella höystetty salaatti, antaa raikkaan vastapainon suolaisille piirakalle. Suolaisuuteen vaikuttaa myös sinihomejuuston valinta, joten jos maistuu liian suolaiselta suosittelen juuston vaihtoa. Vastaa Anonymous kirjoitti 31.12.2017 - 09:06 TULI ÄLYTTÖMÄN SUOLAISTA PIIRAKKAA. Vastaa Anonymous kirjoitti 14.11.2018 - 16:47 In reply to TULI ÄLYTTÖMÄN SUOLAISTA by Anonymous (not verified) Sama täällä vaikka jätti puolet sinihomejuustosta laittamatta. Vastaa Näytä lisää kommentteja (4)
Anonymous kirjoitti 4.11.2020 - 14:45 Tuntuu herkulliselta,aion itse tehä piirakkapohjan.jouluksi Vastaa
Anonymous kirjoitti 28.11.2018 - 20:59 Todella hyvää! Kaveriksi sopi loistavasti Cantaloupella höystetty salaatti, antaa raikkaan vastapainon suolaisille piirakalle. Suolaisuuteen vaikuttaa myös sinihomejuuston valinta, joten jos maistuu liian suolaiselta suosittelen juuston vaihtoa. Vastaa
Anonymous kirjoitti 14.11.2018 - 16:47 In reply to TULI ÄLYTTÖMÄN SUOLAISTA by Anonymous (not verified) Sama täällä vaikka jätti puolet sinihomejuustosta laittamatta. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro