Oletko jo tutustunut kotimaisiin Myllyn Paras -kuviopastoihin? Täysin kotimaisesta viljasta valmistetut pastat sopivat kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Valitse kierrepasta, simpukkapasta tai putkipasta.

Ainekset 4:lle annosta

l
vettä
1
tl
suolaa
2
rkl
rypsiöljyä
450
g
broilerinfileetä, suikaleina
½
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½
sitruunan mehu
1
keskikokoinen kesäkurpitsa
2
porkkanaa
l
vettä
1
tl
suolaa
150
g
varsiparsakaalia
2
dl
ruoka- tai kuohukermaa
(suolaa)

Ohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää suola ja putkipasta. Keitä noin 7-8 minuuttia ja valuta.

  2. Kuumenna rypsiöljy ja lisää pannulle broilerinfileesuikaleet. Paista kauttaaltaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunanmehulla.

  3. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja porkkanat viipaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää suola, porkkanaviipaleet ja varsiparsakaali. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.

  4. Lisää kesäkurpitsasuikaleet broilerin joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää vielä valutetut porkkanat ja varsiparsakaalit ja kääntele hetki.

  5. Lisää ruoka- tai kuohukerma ja kiehauta. Sekoita joukkoon valutettu putkipasta. Tarkista maku.

  6. Tarjoa seuraksi parmesaanilastuja ja tuoreita yrttejä.

VINKKI: Voit maustaa ruokaa myös pestolla tai käyttää maustettua ruokakermaa. Maidottoman version saat vaihtamalla kerman maidottomaan vastaavaan tuotteeseen.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.