Oletko jo tutustunut kotimaisiin Myllyn Paras -kuviopastoihin? Täysin kotimaisesta viljasta valmistetut pastat sopivat kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Valitse kierrepasta, simpukkapasta tai putkipasta.
Ainekset 4:lle annosta
Ohje
-
Kiehauta vesi. Lisää suola ja putkipasta. Keitä noin 7-8 minuuttia ja valuta.
-
Kuumenna rypsiöljy ja lisää pannulle broilerinfileesuikaleet. Paista kauttaaltaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunanmehulla.
-
Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja porkkanat viipaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää suola, porkkanaviipaleet ja varsiparsakaali. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.
-
Lisää kesäkurpitsasuikaleet broilerin joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää vielä valutetut porkkanat ja varsiparsakaalit ja kääntele hetki.
-
Lisää ruoka- tai kuohukerma ja kiehauta. Sekoita joukkoon valutettu putkipasta. Tarkista maku.
-
Tarjoa seuraksi parmesaanilastuja ja tuoreita yrttejä.
VINKKI: Voit maustaa ruokaa myös pestolla tai käyttää maustettua ruokakermaa. Maidottoman version saat vaihtamalla kerman maidottomaan vastaavaan tuotteeseen.
Kommentteja ja keskustelua