Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?

Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpavulla, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Ainekset 4 annosta annosta

600
g
isoja herkkusieniä
½
kasvisliemikuutio
3
dl
vettä
½-1
punainen chilipaprika
½
ruukku
persiljaa
mustapippuria myllystä
200
g
sulatejuustoa
200
g
broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua

Ohje

  1. Ota sienet esille ja poista jalat.

  2. Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä ateriarouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.

  3. Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.

  4. Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

  5. Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.

  6. Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.