Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?
Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpavulla, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
Ainekset 4 annosta annosta
Ohje
-
Ota sienet esille ja poista jalat.
-
Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä ateriarouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.
-
Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.
-
Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
-
Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.
-
Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana.
Kommentteja ja keskustelua