Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?
Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpavulla, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua
Ohje
Ota sienet esille ja poista jalat.
Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä ateriarouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.
Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.
Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.
Kommentteja ja keskustelua