Kauli taikina ohueksi. Ota kahviasetti-lautasella (muottina) ohuita pizzapohjia, halkaisija 10-12 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille ja pistele haarukalla. Valuta tomaattimurska ja mausta se.
Levitä tomaattiseosta ohueksi kerrokseksi pizzapohjille ja sen päälle valitsemaasi täytettä. Ripottele pinnalle hiukan juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa n. 15 min kauniin väriseksi.
VINKKI: Voit valmistaa molempia pizzoja, tee silloin ½ annosta kasvistäytettä ja ½ annosta lohitäytettä.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".