Lehtevät pikkupizzat ovat ihanaa syötävää niin arkena kuin juhlissakin!

Ainekset 10 pientä pizzaa annosta

Tomaattikastike:
1
tlk
kirsikkatomaatteja
½
chilipalko (siemenet voi halutessaan poistaa)
1
kuorittu valkosipulinkynsi
loraus oliiviöljyä
½
tl
suolaa
ripaus sokeria
pippurisekoitusta
muutama basilikanlehti
Täyte:
1
sipuli
½
punainen paprika
½
keltainen paprika
kirsikkatomaatteja
1
rs
Mifua
1
ps
Delikauraa (esim. chili-inkivääri)
300
g
Sinileima Emmentalia
pizzamaustetta
Kypsille pizzoille:
tuoretta rucolaa

Ohje

  1. Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. 

  2. Valmistele sillä aikaa tomaattikastike ja täyte. 

  3. Laita kaikki tomaattikastikkeen aineet kulhoon ja soseuta tehosekoittimella. Tarkista maku.

  4. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi, paprikat ohuiksi suikaleiksi ja kirsikkatomaatit ohuiksi renkaiksi. Raasta juusto. 

  5. Kauli sulaneita taikinalevyjä hiukan suuremmiksi. Esipaista pizzapohjia 200-asteisessa uunissa n. 5 min. 

  6. Laita pohjille tomaattikastiketta, sipulirenkaita, paprikasuikaleita, tomaattirenkaita, Mifua ja Delikauraa. Lisää lopuksi juustoraaste ja pizzamauste.

  7. Jatka paistamista n. 10–15 min kypsiksi ja kauniin värisiksi. Paistoa kannattaa tarkkailla, sillä etenkin Delikaura tummuu herkästi.

  8. Viimeistele pizzat rucolalla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.