Ainekset noin 15 viipaletta annosta

4
munaa
1
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
Täyte:
1
tlk
rahkaa
2
dl
sokeroitua puolukkasurvosta
1
tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä ruisjauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon. Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 225 -asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.

  2. Kumoa kypsänä puhtaalle voipaperille, jolle on ripoteltu sokeria. Poista pellillä ollut leivinpaperi taikinalevystä.

  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos jäähtyneelle tortulle. Kääri rullaksi. Anna mehustua viileässä ennen tarjoilua.

Resepti:
Sari Rinta-Kurikka, Teuva, Kotikokki-kilpailu / Leivonnaisreseptit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.