Ainekset pyöreä piirakkavuoka, halkaisija n. 29 cm, noin 6 annosta

Pohja:
Broileri-riisitäyte:
1
rkl
voi-öljyseosta
400
g
maustamattomia broilerisuikaleita
1
sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
1
tl
pippuriseosta tai mustapippuria
1
rkl
vahvaa currytahnaa
1
rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
2
dl
(laktoositonta) ranskankermaa
1
iso punainen suippopaprika
1
muna
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broileri- ja sipulisuikaleet pannulla ja mausta hyvin.

  2. Sekoita joukkoon keitetty, valutettu riisi, muna ja ranskankerma. Levitä sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Vuokaa ei tarvitse voidella. Kaada täyteseos piirakan päälle.

  3. Leikkaa paprika renkaiksi ja koristele niillä piirakan pinta. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.