Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää porkkanaraaste, maito ja sula voi. Sekoita sen verran, että taikinasta tulee tasaista.
Levitä taikina ohueksi levyksi uunipellille leivinpaperin päälle ja vedä viillot taikinapyörällä 6x6 cm:n neliöiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min siten, että keksit saavat hieman rusehtavaa väriä.
Olen iloinen että löysin reseptin. Ei sattunut olemaan ruishiutaleita, laitoinpa sitten neljän viljan hiutaleita. Mietin aina reseptejä siltä kannalta, että jospa tytär tulee käymään, niin on sitten sellaista joka hänellekin käy. Vegaani tekee itse lähes kaiken itse ja olenpa minäkin kokeillut yhtä sun toista.
Porkkanaraaste sopi tähän mainiosti.
Munia ei tosiaan tarvinnut, voin vaihdoin kasviperäiseen levitteeseen, maidon korvasin kauramaidolla. Sehän on jännästi hieman makeaakin. Hyvää tuli ja ohoh, mieheni kanssa söimme koko pellilisen nyt tänään illansuussa.