Ainekset 16 annosta

1
dl
kaurahiutaleita
Täyte:
120
g
vähäsuolaista tai suolatonta voita
1
dl
mansikanmakuista tomusokeria
¾
dl
tomusokeria
1
dl
vettä

Ohje

  1. Pyöräytä sulanut taikina kaurahiutaleissa ja kauli n. 3 mm levyksi. Paina levystä pyöreitä aihioita ø 55 mm muotilla ja siirrä ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista uunissa 180 asteessa noin 8 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi. Sekoita tomusokerit ja haalea vesi ja lisää seos voivaahtoon ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Täytä puolet kekseistä täytteellä pursottaen tai levittäen ja paina loput ilmavasti täytteen päälle. Anna kaurakeksien maun tekeytyä yön yli jääkaapissa.
  3. Tarjoa kahvin kanssa.    
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.