Sekoita ensin kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää maito ja sula voi sekaan ja sekoita sen verran, että taikina on tasaista.
Kaaviloi taikina ohueksi levyksi, pistele haarukalla tiheästi ja leikkaa taikinapyörällä 6 x 6 cm:n neliöiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min sen verran, että keksit saavat hieman ruskehtavaa väriä.
Olipa hyvä, että löysin tämän. 50 vuotta sitten tämän tapaiset oli meillä kotitaloustunnilla tehtävänä. Vieläkin tunnen niiden maun suussani ja näissä oli sama maku. Kiitos ohjeesta.
Voisi melkein antaa reseptistä kympin! Suorastaan ihania. Käytin voin sijaan rypsiöljyä, saattoi antaa hieman rapeutta. (Varmaksi en voi sanoa, koska en kokeillut voita.) Hieno resepti, erityisesti äiti ihastui ikihyviksi maisteltuaan keksejä.