Ainekset 4-5:lle annosta

200
g
purjosipulia
500
g
riistapaistia tms. lihaa ohuina suikaleina
5-6
valkosipulinkynttä
2
rkl
voita tai öljyä
n.10
kokonaista musta- tai valkopippuria
1
l
vettä
2
rkl
liha- tai kasvisfondia
n.200
g
parsakaalia
200
g
sulate- tai sinihomejuustoa
½
l
maitoa tai kermamaitoa
1-2
rkl
persiljaa

Ohje

  1. Puhdista purjo ja suikaloi se viipaleiksi sekä esivalmistele liha suikaleiksi. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä purjosipulisuikaleet ja pilkotut valkosipulinkynnet sekä lihasuikaleet. Mausta pippurilla.
  2. Lisää vesi ja fondi ja anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja parsakaalinkukinnot. Anna kiehua 8 min. Lisää juusto ja (kerma)maito sekä persilja ja anna keiton vielä kiehahtaa.

VINKKI: Keiton voi tehdä myös muilla juustoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.