Haettu sivustolta 22.11.2024
Ainekset 4-5:lle annosta
200
g
purjosipulia
500
g
riistapaistia tms. lihaa ohuina suikaleina
5-6
valkosipulinkynttä
2
rkl
voita tai öljyä
n.10
kokonaista musta- tai valkopippuria
1
l
vettä
2
rkl
liha- tai kasvisfondia
n.200
g
parsakaalia
200
g
sulate- tai sinihomejuustoa
½
l
maitoa tai kermamaitoa
1-2
rkl
persiljaa
Ohje
- Puhdista purjo ja suikaloi se viipaleiksi sekä esivalmistele liha suikaleiksi. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä purjosipulisuikaleet ja pilkotut valkosipulinkynnet sekä lihasuikaleet. Mausta pippurilla.
- Lisää vesi ja fondi ja anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja parsakaalinkukinnot. Anna kiehua 8 min. Lisää juusto ja (kerma)maito sekä persilja ja anna keiton vielä kiehahtaa.
VINKKI: Keiton voi tehdä myös muilla juustoilla.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua