Tämä resepti on osa kana-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.

Ainekset 2 annosta

Kastike:
120
g
ranskankermaa
½
dl
chilikastiketta
½
chiliä
Rapeaan kanaan:
2
broilerin koipireittä
1
tl
suolaa
1
tl
rouhittua musta- tai valkopippuria
1
tl
paprikajauhetta
1
kananmuna
1
pieni bataatti
Kypsentämiseen:
n. 8
dl
rypsiöljyä

Ohje

  1. Sekoita kastike, silppua tuoretta chiliä pinnalle.
  2. Poista broilerin koipireisistä nahat ja irrota luut.
  3. Mittaa vehnäjauhot ja mausteet syvälle lautaselle, vispaa kananmunan rakenne rikki toiselle lautaselle ja laita korppujauhot kolmannelle lautaselle.
  4. Leikkaa pesty ja talouspaperilla pintakuivattu bataatti ohuiksi siivuiksi.
  5. Kuumenna öljy paistokasarissa 180-asteeseen. Paista bataattiviipaleet parissa kolmessa erässä öljyssä rapeiksi ja nosta ne talousparin päälle valumaan. Mausta suolalla.
  6. Leivitä broilerinkoipilihat sitä mukaa kun paistat, pyöräytä ne ensin vehnäjauho-mausteseoksessa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista öljyssä rapeiksi ja kypsiksi.
  7. Nauti välittömästi kastikkeen kanssa. 
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.