Tämä resepti on osa kana-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.

Ainekset 2 annosta annosta

1
porkkana
1
pieni omena
1
pieni sipuli
½
dl
maapähkinöitä rouhittuna
2-3
rkl
kanafondia
5
dl
vettä
100
g
tuorejuustoa
1
tl
kutakin: currya, paprikaa, hunajaa
2
pintamaustettua broilerin rintapalaa

Ohje

  1. Mittaa riisi+ohra uunivuokaan. Pilko kuorittu porkkana, sipuli ja omena joukkoon. Lisää rouhitut maapähkinät ja kanafondi sekä vesi johon tuorejuusto ja mausteet on sekoitettu.

  2. Nosta pintamaustetut broilerinpalat päälle ja työnnä vuoka 175-asteiseen uuniin. Kypsennä noin 45 minuuttia, kunnes broileripalat ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti esim. salaatin kanssa.

Vinkki Kana-kauppakassimme toteuttajille! Paista pasta-kanasalaatin broilerin rintapala uunissa samalla kun teet uunikanan.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.