Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi, siivilöi joukkoon yhteen sekoitetut kuivat aineet. Sekoita ja levitä leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista 200-225-asteisessa uunissa noin seitsemän minuuttia. Sirottele pinnalle kanelisokeria maun mukaan.
Kumoa torttu toiselle leivinpaperille ja poista siitä paistopaperi. Sivele levylle ensin Lime Curdia ohut kerros ja sen päälle ohut kerros omenahilloa. Kääri levy rullalle. Maku paranee ja torttu mehevöityy pakastettaessa.
Nauti heti sulaneena, vielä kylmänä. Lisäksi voit laittaa tarjolle kanelisokerilla maustettua kermavaahtoa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.
Kääretorttupohjan voi pakastaa. Seuraavana päivänä käytettäväksi tarkoitettua pohjaa ei kannata pakastaa, se kannattaa peittää hyvin esim. kelmulla ja säilyttää viileässä. Terveisin Kuluttajaneuvonta
Hei! Ohjeessa on omenahilloa ja allergian vuoksi en voi käyttää sitä, joten voiko omenahillon korvata jollain toisella hillolla? Mitä on Lime Gurdia? Onko tuotetta saatavilla vain jostain erikoisliikkeestä? Kiitos, vastauksesta näin etukäteen!
Omenahillon voi korvata haluamallaan hillolla. Lime Curd on limetahnaa, jota löytyy yleensä kaupoista hillojen läheisyydestä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta