Ainekset 4:lle annosta

2
rkl
margariinia tai voita
n.400
g
kinkkua kuutioina tai makkaraa
2
sipulia
1
tl
mustapippuria
1
tl
paprikajauhetta tai ½ tl chilijauhetta
4
kananmunaa
1
herkkukurkku kuutioina
1
dl
juustoraastetta (esim. emmental)
1-2
rkl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Keitä pasta pussissa olevan ohjeen mukaan, valuta.
  2. Paista kinkkukuutiot tai makkarat sekä suikaloitu sipuli nopeasti rasvassa pannulla, mausta.
  3. Vedä pyttipannun ainekset toiseen reunaan ja paista samalla pannulla munat tai paista ne erikseen. 
  4. Lisää pannulle keitetty pasta kuumentumaan, sekä herkkukurkkukuutiot. Tarkista maku, voit ehkä lisätä suolaa, mutta laita mieluummin mausteita reilummin. Ripottele ennen tarjoilua päälle juustoraastetta ja persiljaa.

VINKKI: Pyttipannuun voi lisätä muitakin kaapista löytyviä aineksia, esim. paprikaa, oliiveja, kapriksia, juureksia, kaalia jne.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.