Valmista herkullinen pyöreä omenapiirakka vaivattomasti kasvimargariinilla leivotulla, laktoosittomalla piirakkataikinalla. Pyöreä taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, eikä vuoan voitelua tarvita. Piirakkapohja irtoaa siististi, mikä tekee leikkaamisesta ja tarjoilusta vaivatonta. Tämä pyöreä omenapiirakka tuo makua arkeen ja juhlaan.
Ainekset pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm, noin 8 annosta
Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Levitä päälle paistonkestävä marmeladi, omenat ohuina lohkoina ympyräiseen muotoon ja keskelle luumu tms. lohkoina kukkaseksi. Valuta päälle hieman hunajaa tai vaaleaa siirappia.
Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.