Käytä syksyn omenasatoa näihin makean kinuskisiin omenaleivoksiin!
Valmiin kinuskin saat kätevästi käyttämällä purkissa myytävää karamellisoitua kondensoitua maitoa. Kinuskia kuluu tähän reseptiin hyvin vähän, sillä sitä kannattaa laittaa ohut kerros, jottei se pursua paistettaessa leivoksen reunoilta yli. Jos olet makean ystävä, halutessasi voit vielä lisätä kinuskia jäähtyneiden leivosten päälle.
Ota taikinalevystä juomalasin avulla pyöreitä paloja.
Levitä taikinalevyn keskelle lusikalla ohut kerros karamellisoitua kondensoitua maitoa. Älä levitä aivan leivoksen reunuksille asti, vaan jätä noin puoli senttiä tilaa.
Viipaloi ohuita omenavsiivuja ja asettele leivoksen keskelle.
Paista uunissa noin 15-20 min 225 asteessa.
Koristele tomusokerilla ja tarjoile jäätelön sekä kinuskin kera.