Ainekset 10 annosta

1
dl
sokeria
1
tl
jauhettua kardemummaa
2
dl
piimää tai jogurttia
½
tl
soodaa
50
g
öljyä, margariini- tai voisulaa (½ dl)
Päälle:
3-4
dl
puolukoita tai herukoita (1 pss, pakaste)
Muruseos:
25
g
öljyä, margariini- tai voisulaa (¼ dl)
½
dl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voidellulle ja hiutaleilla leivitetylle piirasvuoalle.
  2. Laita päälle marjat (mikäli pakaste, laita jäisinä). Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele piiraan pinnalle.
  3. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.