Haettu sivustolta 22.11.2024 Vuohenjuusto-puolukkaleipä Vuohenjuusto-puolukkaleipä Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 1 h 50 min kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ylijääneiden puurojen kohtalona on liian usein päätyä suoraan roskiin, vaikka ne ovat erinomaista raaka-ainetta vaikka mille kokkaamiselle. Ainekset 3 leipää annosta ½ dl Myllyn Paras Iso Kaurahiutaleita (varaa tästä määrästä 1 rkl viimeistelyyn) 120 g vuohenjuustoa, kuutioituna (varaa 1 rkl viimeistelyyn) 50 g hasselpähkinöitä (varaa 1 rkl viimeistelyyn) 1½ dl puolukoita (varaa 1 rkl viimeistelyyn) 2 rosmariinioksaa 2 dl ylijäämäkaurapuuroa 1 dl piimää 1 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa Ohje Varaa ruokalusikalliset kaurahiutaleita, vuohenjuustoa, pähkinöitä, puolukkaa ja viimeistelyyn. Hienonna rosmariininlehdet. Sekoita kaurahiutaleet, vuohenjuusto, hasselpähkinät, puolukat, hienonnettu rosmariini, ylijäämäkaurapuuro, piimä ja leivinjauhe taikinaksi. Mausta suolalla. Muotoile taikinasta kolme tasakokoista kakkua uunipellille ja ripottele pinnalle viimeistelyyn varatut ainekset. Paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniisti paahtunut. Anna jäähtyä ja leikkaa ohuiksi pitkiksi siivuiksi tai neljään segmenttiin. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Juustosarvet Kuva Ruukkuleipä, no knead Leivät ja sämpylät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua