Voit valmistaa tätä herkkua myös valmiiksi jääkaappiin ja syödä sitä aamu-, väli- tai iltapalaksi.

Kauramannasuurimot ovat kuitupitoisempia kuin tavalliset mannasuurimot.

Puolukoiden tilalla voit käyttää vadelmia tai muita marjoja.

Ainekset 6-8:lle annosta

7
dl
maitoa tai kookosmaitoa
3
dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
dl
sokeria)
2
tl
vaniljasokeria
4-6
dl
puolukoita
1
dl
kookoshiutaleita
Koristeeksi:
puolukoita, mintunlehtiä

Ohje

  1. Keitä mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan, kypsymisaika 10 min. Anna jäähtyä. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, mausta se tarvittaessa sokerilla ja vaniljasokerilla.

  2. Lisää vaahdon sekaan keitetty jäähtynyt mannapuuro ja puolukat sekä kookoshiutaleet. Halutessasi voit korvata kookoshiutaleet mantelilastuilla. Tarjoile kylmänä.

VINKKI: Voit kokeilla myös muilla marjoilla, esim. karpaloilla, karhunvatuilla tai herukoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.