Ruiskorppujauho tuo tähän reseptiin kivan rukiisen maun, joka sopii mustikan kanssa yhteen oikein ihanasti.

Kokeile valmistaa huttu myös lakoilla, laita tällöin ehkä hiukan enemmän sokeria. Resepti toimii myös muilla pehmeillä marjoilla.

Ruiskorppujauhoa voi siis käyttää muutenkin kuin vuokien leivitykseen tai panerointiin. Se tehdään ruisleivästä ja se on laktoositonta ja maidotonta.

Ainekset 2:lle annosta

1
dl
laktoositonta vispikermaa
100
g
sitruunarahkaa
1
rkl
sokeria
2
dl
mustikoita

Ohje

  1. Sekoita rahka, sokeri, marjat ja ruiskorppujauhot.

  2. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi kevyesti nostellen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.