Haettu sivustolta 5.11.2024 Hämmäyshuttu, ruis-mustikka Hämmäyshuttu, ruis-mustikka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 9 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 10 min kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ruiskorppujauho tuo tähän reseptiin kivan rukiisen maun, joka sopii mustikan kanssa yhteen oikein ihanasti. Kokeile valmistaa huttu myös lakoilla, laita tällöin ehkä hiukan enemmän sokeria. Resepti toimii myös muilla pehmeillä marjoilla. Ruiskorppujauhoa voi siis käyttää muutenkin kuin vuokien leivitykseen tai panerointiin. Se tehdään ruisleivästä ja se on laktoositonta ja maidotonta. Ainekset 2:lle annosta 1 dl laktoositonta vispikermaa 100 g sitruunarahkaa 1 rkl sokeria 2 dl mustikoita 2 rkl Myllyn Paras Ruiskorppujauhoja Ohje Sekoita rahka, sokeri, marjat ja ruiskorppujauhot. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi kevyesti nostellen. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Puolukkahuttu Kuva Ruismarjavaahto Kuva Mustikka-mannavaahto Vaahdot, jäätelöt ja jäädykkeet: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 17.1.2014 - 20:36 Hyvää oli, ja sopi kivasti MP:n ohjeella leivotun lihapiirakan jälkkäriksi! Vastaa Anonyymi kirjoitti 24.2.2013 - 07:46 Tää on ainaki hyvän näköistä. Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonyymi kirjoitti 17.1.2014 - 20:36 Hyvää oli, ja sopi kivasti MP:n ohjeella leivotun lihapiirakan jälkkäriksi! Vastaa