Ainekset 3-4:lle annosta

Kastike:
300
g
broilerisuikaleita
½-1
purjo
1
rkl
rypsiöljyä
1
tlk
tomaattimurskaa (maustettu basilikalla ja oreganolla)
ripaus suolaa ja sokeria
1
ps
pakastepapuja
mustapippuria

Ohje

  1. Halkaise purjo ja huuhdo se hyvin. Leikkaa puolirenkaiksi. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti ja lisää lopuksi myös purjot kuullottumaan pannulle hetkeksi.

  2. Kaada joukkoon tomaattimurska, kuumenna kiehuvaksi, mausta suola- ja sokeriripauksella ja lisää joukkoon pavut tai muita pakastevihanneksia.

  3. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia ja keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen kypsyys ja maku ja rouhaise päälle mustapippuria myllystä.

VINKKI: Tarjoa ennen ateriaa tai jälkiruoaksi esim. päärynöitä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.