Haettu sivustolta 22.11.2024 Aromikas broilerikastike kuitumakaroneille Aromikas broilerikastike kuitumakaroneille Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi 4 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 20 min laktoositon runsaskuituinen R
Ainekset 4-5:lle annosta 500 g Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia tai Tumma Makaronia n.2 l vettä 1 tl suolaa Kastike: 1-2 rkl öljyä 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita 1 iso sipuli renkaina 1 rkl soijaa 1 rkl mietoa currytahnaa 2-3 rkl Myllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja 2 dl vettä 2 dl siideriä tai omenamehua 200 g aurinkovihanneksia (pakaste) 2 dl kookoskermaa tai -maitoa 1 dl persiljasilppua Ohje Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja makaronit kiehuvaan veteen. Anna kypsyä kiehuvassa vedessä 8 min. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä. Valmista broilerikastike pastan kiehuessa. Paista öljyssä pannulla tai kasarissa broilerinsuikaleet ja sipulirenkaat. Sekoita hyvin joukkoon soija, currytahna ja vehnäjauhot. Kaada päälle nesteet ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää pakastevihannekset ja anna kypsyä vielä niiden vaatiman ajan. Sekoita joukkoon lopuksi kookoskerma tai -maito ja persiljasilppu. Tarjoile kastike kuitupitoisen makaronin kanssa erikseen tai kaada valutetun makaronin sekaan. Nauti raikkaan salaatin kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Lime-inkivääribroileri Kuva Broileri-fenkolipenne ja vihreä yrttikastike Kuva Broileri-parsakaalikastiketta ja spagettia Kastikkeet: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 15.10.2013 - 15:20 Maukas kastike! Laitoin tujumpaa currytahnaa ja jätin soijan pois. Persiljan laitoin maustepussista (en siis tuoreena). Tosi hyvää tuli! Ananasta laitan seuraavalla kerralla, se piristää kivasti kanaruokia. Vastaa Anonyymi kirjoitti 3.2.2008 - 13:02 Todella hyvää! Suosittelen lämpimästi.Ihanan piristävä maku ;D Vastaa Anonyymi kirjoitti 2.4.2007 - 12:37 KERTAKAIKKIAAN..... HYVÄÄÄÄ.... Jasmin-riisin kanssa söimme toisen kerran ja tehdessäsi kippasin koko purkin kookosmaitoa..HYVÄÄ Vastaa Anonyymi kirjoitti 27.11.2005 - 12:12 Aivan suussa sulavaa! Vastaa Näytä lisää kommentteja (4)
Anonyymi kirjoitti 15.10.2013 - 15:20 Maukas kastike! Laitoin tujumpaa currytahnaa ja jätin soijan pois. Persiljan laitoin maustepussista (en siis tuoreena). Tosi hyvää tuli! Ananasta laitan seuraavalla kerralla, se piristää kivasti kanaruokia. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 3.2.2008 - 13:02 Todella hyvää! Suosittelen lämpimästi.Ihanan piristävä maku ;D Vastaa
Anonyymi kirjoitti 2.4.2007 - 12:37 KERTAKAIKKIAAN..... HYVÄÄÄÄ.... Jasmin-riisin kanssa söimme toisen kerran ja tehdessäsi kippasin koko purkin kookosmaitoa..HYVÄÄ Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro