Ainekset 3-4:lle annosta

3
broilerin rintafileetä
1
tl
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
2-3
rkl
tomaattipyreetä
3-4
valkosipulinkynttä
2
dl
kanalientä
n.200
g
parsakaalia pieninä nuppuina tai 1 pkt pakasteparsakaalia
1
rkl
tuoretta tai 1 tl kuivattua oreganoa
1
dl
ruokakermaa tai vastaavaa tai kanalientä
2-3
rkl
kapriksia
vähän parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja aloita broilerikastikkeen valmistus samalla. Kuutioi broilerin rintapalat ja ruskista ne kevyesti öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta palat lautaselle odottamaan.
  2. Lisää pannulle tomaattipyree ja purista joukkoon valkosipulit, pyöräytä pannulla ja lisää sekaan kanaliemi sekä parsakaali pieninä paloina. Keitä muutama minuutti ja lisää ruokakerma, oregano ja broilerinpalat.
  3. Anna kypsyä vielä muutama minuutti, tarkista maku ja lisää sekaan kaprikset. Kaada kastike valutetun pastan päälle ja ripottele pinnalle parmesaania.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.