Valmista pullataikina huoneenlämpöisistä raaka-aineista. Liuota hiiva lämpimään, noin 40-asteiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Lisää puolet jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti hyvän sitkon aikaansaamiseksi. Lisää pehmeä rasva ja loput jauhot. Alusta kimmoisa, kulhon laidasta irtoava taikina. Peitä ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle, pyörittele pulliksi ja siirrä pullat kahdelle leivinpaperoidulle pellille. Peitä ja kohota.
Sekoita täytteen aineet keskenään. Leikkaa hyvin valutetut persikat lohkoiksi.
Paina pulliin syvennys esim. juomalasilla ja annostele täyte ja persikkalohkot syvennyksiin. Paista pullia 12–15 minuuttia uunissa. Tarjoa vastapaistettuina ja hiukan lämpiminä kahvin tai kylmän maidon kanssa.