Superherkullinen idea on täyttää pitkänmuotoiset pullat makoisin täyttein hodarityyliin. Voit täyttää pullat valmiiksi tai antaa jokaisen itse koota hodarit pöytään katetuista herkkukipoista halkaistujen pullien väliin.
Ainekset 6 kpl annosta
Ohje
-
Valmista pullataikina tämän ohjeen mukaan
-
Pyörittele kohotetusta taikinasta noin 50 cm pitkä tanko. Leikkaa tanko 6 palaan ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Anna pullien kohota liinalla peitettyinä kaksinkertaisiksi noin 1–2 tuntia tai laita pullat kohoamaan mietoon, noin 40 asteiseen uunin noin 30 minuutiksi.
-
Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria ja/tai mantelirouhetta. Paista pullia uunin keskitasolla 225 asteessa noin 8–10 minuuttia, kunnes pullat ovat kauniin vaaleanruskeita.
-
Valmistele täytteet. Vaahdota kerma ja sokerit vaahdoksi. Siirrä vaahto pursotuspussiin tai tarjoilukulhoon. Puolita (tai jaa neljään osaan) mansikat, lakritsit ja pähkinät. Leikkaa banaani hodarien pituisiksi suikaleiksi –”nakeiksi”.
-
Halkaise hodaripullat niin, että palat jäävät kiinni aavistuksen toisesta reunasta. Sivele pinnat hillolla tai levitteellä. Lisää muita täytteitä ja pursota väliin kermavaahtoa. Koristele aineksin ja halutessasi hilloraidoin. Voit myös laittaa täyteainekset pöytään kippoihin, jolloin jokainen voi täyttää itse oman mieluisan hodarinsa.
Kommentteja ja keskustelua