hienonnettua tuoretta persiljaa tai basilikaa tai vähemmän oreganoa tai ruohosipulia
Ohje
Poista porsaanfileestä kalvot ja anna sen olla huoneenlämmössä ½-1 tunti. Anna pakastevihannesten sulaa. Sekoita niiden joukkoon riisi ja yrttisilppu.
Jaa kasvikset kolmelle kaksinkertaiselle alumiinifolioarkille. Lisää jokaisen päälle tuorejuustoa tai vastaavaa. Tee nyytit tai paketit odottamaan grilliin pääsyä. Nosta grilliin ja kypsennä miedohkossa lämmössä 20-25 minuuttia.
Sekoita sinappi ja sose tai chutney keskenään. Mausta filee suolalla ja pippurilla ja grillaa sitä joka puolelta ahkerasti käännellen keskilämmöllä lähes kypsäksi.
Nosta filee kaksinkertaisen tai vahvan alumiinifolion päälle ja levitä sille sinappiseos. Kietaise folioon ja anna jälkikypsyä miedossa grillin lämmössä n. 15 minuuttia, nosta sen jälkeen grillistä pois ja anna olla vielä n. 10 minuuttia folion sisällä pyyhkeen alla.
Älä kypsennä fileetä liian pitkään, ettei se kuivu. Kypsymisaika riippuu myös siitä, miten pitkään kääntelet fileetä grillissä värin saamiseksi. Leikkaa filee viipaleiksi ja kaada muodostunut liemi päälle. Tarjoa kasvis-riisinyyttien ja salaatin kera.
Resepti on hyvä, mutta vähän sekavasti ohje on kirjoitettu.
Toivoisin myös joskus jotain tarjoilu vaihtoehtoja lisäkkeiden suhteen muihinkin ohjeisiin.
Samoin kuvat ruoasta ovat mielestäni tärkeitä.
KIITOS hyvistä ohjeista.