Haettu sivustolta 22.11.2024
Ainekset 4:lle annosta
Kalkkunapihvit:
600
g
kalkkunafileepihvejä
suolaa
pippuria
Paistamiseen:
pullomargariinia tai rypsiöljyä
Nopea vihannesriisi:
8
dl
vettä
½
tl
suolaa
1-2
silputtua sipulia
1
kuutioitu porkkana
1
kuutioitu punainen paprika tai paloja erivärisistä paprikoista
vähän parsakaalin nuppuja
1
rkl
rypsiöljyä
½
prk
tuorejuustoa (100 g)
Ohje
-
Nosta pihvit jääkaapista huoneenlämpöön ½-1 tuntia ennen paistamista.
-
Valmista vihannesriisi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Lisää riisi, silputtu sipuli ja pieneksi kuutioitu porkkana ja keitä 5-8 minuuttia. Lisää kuutioitu paprika ja parsakaali pieninä nuppuina. Jatka kypsentämistä vielä 5-7 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän vettä.
-
Paista pihvit keskilämmöllä 4-6 min/puoli.
Resepti:
Kati Nappa
Reseptissä mukana
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua