Ainekset 4-6:lle annosta

n.8
dl
vettä
800-900
g
porkkanoita
1-2
rkl
kasvisfondia tai 2 kasvisliemikuutiota
2
sipulia
2
appelsiinia
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
vähän limen tai sitruunan mehua
suolaa
mustapippuria
chiliä
Pinnalle:
3
rkl
pestokastiketta

Ohje

Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit. Lisää ne kattilaan, kaada päälle vesi ja kasvisfondi. Keitä lähes pehmeiksi ja raasta sekaan inkivääri ja keitä kaikki kypsäksi. Soseuta sauvasekoittajalla tasaiseksi.

Pese appelsiinit hyvin ja raasta kuorta makusi mukaan 1-2 rkl. Purista mehu ja lisää sekä limen tai sitruunanmehu keittoon. Maistele ja lisää kuorta, pippuria ja chiliä makusi mukaan samoin suolaa.

Lämmitä edellisen päivän ylijäänyt pasta yhdessä peston kanssa mikrossa tai kattilassa. Lisää pasta keiton joukkoon kattilaan tai vasta jokaisen lautaselle keiton päälle.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.