Kalttaa ja paseeraa tomaatit: Keitä reilusti vettä kattilassa. Tee tomaatteihin muutama pieni viilto. Kun vesi kiehuu, laita tomaatit veteen. Ota tomaatit pois vedestä, kun kuori alkaa irtoamaan. Irrota kuoret ja survo tomaatit kuorimisen jälkeen siivilän läpi.
Laita kattilaan paseerattu tomaatti, vesi ja valkosipuli. Lisää suola, sokeri ja pippuri ja mausta currytahnalla makusi mukaan. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja lisää pasta. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 6-7 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää ranskankerma keittoon sekoittaen. Kiehauta, mutta älä enää keitä. Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.
VINKKI: Oletko innokas kotipuutarhuri tai vasta aloitteleva viherpeukalo? Lue artikkeli tomaatin kasvatuksesta. Vinkit tarjoaa Viherrinki!
Resepti:
Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Kommentteja ja keskustelua