Haettu sivustolta 25.11.2024 Jyväinen Kasviskeitto Jyväinen Kasviskeitto Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 30 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Keitto on kevyttä ruokaa. Liemeksi sopii kasvisliemi tai maito. Kerää aineksia oman kasvimaan, torin tai kaupan mukaan. Älä keitä keiton kasviksia liikaa. Ainekset 4:lle annosta 1½ l kasvislientä tai maitoa vettä + 2 kasvisliemikuutiota (tai kasvisfondia) 1 pienehkö purjosipuli (n. 150 g) tai pari kesäsipulia varsineen 2 porkkanaa tai punajuurta 1½ dl Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa tai Irtonainen Kaura+Riisiä 100 g fenkolia suikaleina 200 g parsa- tai kukkakaalin kukintoja 200 g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina tai herneenpalkoja 1 tl basilikaa (tai nippu tuoretta) 1 tl persiljaa (tai nippu tuoretta) Lisäksi: hieman kevythapankermaa Ohje Kiehauta kattilassa kasvisliemi. Lisää suikaloitu purjo ja porkkanat tai punajuuret sekä suurimot. Anna kiehahtaa ja kypsyä 10 min. Lisää sen jälkeen kasvikset, anna kiehahtaa uudelleen ja kypsennä vielä 10 min. Mausta lopuksi yrteillä. Tarjoile keiton kanssa kevyttä hapankermaa. VINKKI: Nestettä vähentämällä saat pataruoan. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Sydämellinen keitto Kuva Pasta-minestronekeitto Kuva Suppilovahvero-riisikeitto Keitot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Suolainen bostonkakku Uusi Täyteläinen suklaapiirakka Uusi Maksalaatikkotortut Käpykakku, suolainen lohikakku
Kommentteja ja keskustelua