Haettu sivustolta 23.11.2024 Pizzakiekot Pizzakiekot Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 40 min Kokonaisaika 1 h 10 min R
Pizzakiekot maistuvat niin hyviltä, että niitä kannattaa varata useampi herkkusuuta kohden. Ihanat suupalat illanistujaisiin, lastenkutsuille tai iltapalaksi valmistat Myllyn Paras Lehtitaikinalevyistä, joita löydät markettien pakastealtaista. Ainekset uunipellillinen annosta 2 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä Täyte: 400 g naudan jauhelihaa 1 sipuli 3-4 valkosipulinkynttä 1 rkl tacomaustetta tai maun mukaan 400 g paseerattua tomaattia 200 g yrttituorejuustoa 200 g juustoraastetta (kananmuna voiteluun) Ohje Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia aikaisemmin. Laita ne työlaudalle vieretysten. Paista jauheliha kuumalla pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita ne jauhelihan joukkoon ja paista hetki. Lisää joukkoon tacomauste ja paseerattu tomaatti, sekä yrttituorejuusto ja juustoraaste. Kuumenna ja tarkista maku. Jäähdytä hetki. Laita lehtitaikinalevyt suorakaiteen muotoon siten, että osat ovat kiinni toisissaan tai hieman toistensa päällä. Levitä päälle täyte reunoja myöten. Voitele halutessasi kananmunalla. Kypsennä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pizzakierteet ovat kauniin värisiä. Tarjoa lämpiminä! Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kana-fetapizzat Kuva Nopeat pizzat piknikille Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua