Someleipurimme Maija makustelee vappuna mutkattomilla pizzoilla, jotka valmistuvat näppärästi ja vaivaamatta Myllyn Paras Lehtitaikinasta. Täytä pizzat makuusi itse tai järjestä pienet leipojaiset, joissa jokainen syöjä saa itse täyttää vapun piknik-herkkunsa.

Ainekset Yhdestä annoksesta tulee yhteensä noin 10 pientä pizzaa annosta

Taikina:
Täytteet:
tomaattikastiketta
juustoraastetta
ananasta
kinkkusuikaleita
mozzarellaa
kirsikkatomaatteja
pepperonia
jalapenoa

Ohje

1. Sulata taikinalevyjä paketin ohjeen mukaan huoneenlämmössä noin 20 minuuttia.

2. Leikkaa taikina neliöiksi tai piparimuotilla esimerkiksi sydämiksi ja tähdiksi.

3. Lämmitä uuni 225 °C asteeseen ja laita taikinat leivinpareroidulle uunipellille.

4. Pilko täytteet sopiviksi paloiksi pizzoja varten.

5. Levitä pohjille tomaattikastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta.

6. Lisää muut täytteet: kinkku ja ananas, mozzarella ja tomaatti sekä pepperoni ja jalapenot.

7. Paista pizzoja noin 10–15 minuuttia.

Resepti:
Myllyn Paras #Someleipurit2021 Maija Vuonokari

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.