Herkullinen pizza syntyy käyttämällä täytteinä punasipulia, kirsikkatomaatteja, kanafileetä ja fetaa – pizzakastiketta ja juustoraastetta unohtamatta!

Ainekset 4 annosta

Itse tehtyä pizzapohjaa
dl
valmista pizzakastiketta
2-3
dl
juustoraastetta
1-2
punasipulia
12
kirsikkatomaattia
200
g
kypsää kanafileetä
100
g
fetaa
pizzamaustetta
Pinnalle:
basilikan tai rucolan lehtiä

Ohje

  1. Valmista pizzapohja ohjeen mukaan.

  2. Kauli taikina yhdeksi isoksi pizzapohjaksi tai tee pienempiä annospizzoja.

  3. Levitä pohjille pizzakastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Leikkaa kuorittu punasipuli renkaiksi, viipaloi kirsikkatomaatit sekä kypsä kanafilee ja kuutioi feta. Levitä täytteet juustoraasteen päälle.

  4. Ripottele lopuksi pinnalle pizzamaustetta ja paista pizzoja 250 asteessa n. 10 min. Viimeistele basilikalla. 

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.