Haettu sivustolta 5.11.2024
- Tarjoile al dente -pasta heti pippurihärkäkastikkeen kanssa.
- Syö pasta heti, kun se on valmista.
Ainekset 3-4:lle annosta
2
rkl
voita + rypsiöljyä
400
g
naudan tai härän sisä- tai ulkofileesuikaleita
1
iso
sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
100
g
Mustapekka pippurijuustoa
2
rkl
Dijon-sinappia
1
rkl
häränlihafondia
1
herkkukurkku
2
dl
kermaa
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista.
- Valmista kastike. Kuumenna voi-öljyseos, paista siinä fileesuikaleet, renkaiksi leikattu sipuli ja hienonnettu valkosipuli. Lisää pippurijuusto, sinappi, fondi, suikaloitu herkkukurkku ja kerma. Anna hetken kypsyä sopivaan sakeuteen.
- Keitä pastaa kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, se saa jäädä al dente.
- Tarjoa juuri keitetyn pastan ja tomaattilohkojen ja raikkaan salaatin kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua