• Tarjoile al dente -pasta heti pippurihärkäkastikkeen kanssa.
  • Syö pasta heti, kun se on valmista.

Ainekset 3-4:lle annosta

2
rkl
voita + rypsiöljyä
400
g
naudan tai härän sisä- tai ulkofileesuikaleita
1
iso
sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
100
g
Mustapekka pippurijuustoa
2
rkl
Dijon-sinappia
1
rkl
häränlihafondia
1
herkkukurkku
2
dl
kermaa

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Valmista kastike. Kuumenna voi-öljyseos, paista siinä fileesuikaleet, renkaiksi leikattu sipuli ja hienonnettu valkosipuli. Lisää pippurijuusto, sinappi, fondi, suikaloitu herkkukurkku ja kerma. Anna hetken kypsyä sopivaan sakeuteen.
  3. Keitä pastaa kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, se saa jäädä al dente.
  4. Tarjoa juuri keitetyn pastan ja tomaattilohkojen ja raikkaan salaatin kanssa. 
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.